Ανάληψη καθηκόντων γυναικολόγου στο Διόκλειο Νοσοκομείο

Τη Δευτέρα 18 Ιουνίου ανέλαβε υπηρεσία στο Νοσοκομείο Καρύστου ο Διευθυντής Μαιευτικής – Γυναικολογίας κος Αμέτ Ριτβάν.

Ο κος Αμέτ έχει πολλά χρόνια προϋπηρεσίας στο Ε.Σ.Υ. έχοντας υπηρετήσει κατά σειρά στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας και στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμότειχου. Είναι εξειδικευμένος σε λαπαροσκοπικά και υστεροσκοπικά χειρουργεία καθώς και σε υπερήχους προγεννητικού ελέγχου (Α’ και Β’ επιπέδου).

Η παρουσία δεύτερου Μαιευτήρα – Γυναικολόγου, για πρώτη φορά στην ιστορία του Νοσοκομείου Καρύστου, αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο την όλη λειτουργία του Νοσοκομείου αφού αποτελεί επιπλέον μοχλό ανάπτυξης του γυναικολογικού τμήματος. Σε συνδυασμό μάλιστα με τον νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που ήδη υφίσταται στο Νοσοκομείο Καρύστου (λαπαροσκοπικό πύργο, κολποσκόπιο κλπ), θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια για την ανάπτυξη Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας όπως και της προληπτικής ιατρικής.

Ο κος Αμέτ εντάχθηκε άμεσα στο πρόγραμμα εφημεριών του Ιουνίου και θα πραγματοποιεί εξωτερικό ιατρείο κατόπιν ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να καλούν καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 14:30 στο 22243-50113.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.