Ο...Φωνακλάς του "Μιχαλάκης" θα πρέπει να σέβεται περισσότερο τους επιβάτες

ikarystos.gr - Ιδιαίτερα φωνακλάς έως και αγενής θα μπορούσε να θεωρηθεί σήμερα αυτός που μιλούσε από τα μεγάφωνα του "Μιχαλάκης" στο δρομολόγιο των 12:45 από Αγία Μαρίνα για Νέα Στύρα. Όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης που ήταν στο δρομολόγιο, ο "Μιχαλάκης" όχι μόνο έφτασε καθυστερημένα στην Αγία Μαρίνα, αλλά φώναζε κι από τα μεγάφωνα στους οδηγούς να κάνουν πιο γρήγορα οι οποίοι δεν έβλεπαν κανέναν στον καταπέλτη για να τους καθοδηγήσει. 

Στη συνέχεια κι ενώ το πλοίο έφτασε με καθυστέρηση στα Στύρα (θα μπορούσε να είχε ανοίξει λίγο δρόμο), ο ίδιος άνθρωπος έβαλε τις φωνές στα παιδιά που ήταν με τα ποδήλατά τους στο λιμάνι για να παραμερίσουν.

Καταρχήν θα πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα:

1. Αν κάποιοι βιάζονται, τότε θα πρέπει να εκτελούν τα δρομολόγια στην ώρα τους με πυξίδα τη συνέπεια και όχι το παραπάνω κέρδος

2. Ζητάμε συγγνώμη από τους επιβάτες όταν καθυστερούμε και δε βάζουμε τις φωνές από τα μεγάφωνα σε αυτούς

3. Είναι ευθύνη των λιμενικών η απρόσκοπτη πρόσδεση του πλοίου και η διασφάλιση ότι δε θα συμβεί κάποιο ατύχημα την ώρα που επικρατεί πανδαιμόνιο. Κανείς όμως δεν έχει δικαίωμα να βάζει τις φωνές στα παιδιά από τα μεγάφωνα.

Επειδή το πλήρωμα και η συμπεριφορά στον επιβάτη κάνουν το πλοίο, ας το έχουν κατά νου στο "Μιχαλάκης" αν θέλουν να μακροημερεύσουν στη γραμμή.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.