«Τη δική του ξεχωριστή θέση κατέχει πλέον στον Υγειονομικό χάρτη της χώρας το Διόκλειο Νοσοκομείο»

Συμμετοχή του Νοσοκομείου Καρύστου στο 1ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης Υγειονομικών Στελεχών


Με την φιλοδοξία να καταστεί θεσμός, πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 27 Απριλίου στην αίθουσα του Αμφιθέατρου του Νοσοκομείου Βόλου το 1ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης, το οποίο διοργανώθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου υπό την αιγίδα της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας και της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας.

Ήταν ένα πρωτοποριακό, πολυθεματικό φεστιβάλ, ανοιχτό σε όλους τους ενδιαφερόμενους, που στόχο είχε την επιμόρφωση των εργαζόμενων στον υγειονομικό τομέα της χώρας τόσο στο τον δημόσιο όσο τον ιδιωτικό. Ομιλητές ήταν παράγοντες από το χώρο της υγείας, γιατροί, εκπρόσωποι από εθελοντικές οργανώσεις, από το ΚΕΕΛΠΝΟ, από Στρατιωτικά Νοσοκομεία, μέλη της παραολυμπιακής ομάδας κλπ.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχε ενεργά και το Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου καθώς ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κος Αναστάσιος Μίχας, ανέπτυξε με ομιλία του τον τρόπο με τον οποίο συσχετίζονται στο χώρο της υγείας οι αριθμοί με τον παράγοντα άνθρωπο. Αξίζει να αναφερθεί ότι το Νοσοκομείο Καρύστου ήταν το μοναδικό Νοσοκομείο σε ολόκληρη την Υγειονομική Περιφέρεια που είχε προσκληθεί να συμμετάσχει, δείγμα της θέσης που κατέχει πλέον στον Υγειονομικό χάρτη της χώρας.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
Γ.Ν. – Κ.Υ. Καρύστου & Γ.Ν. – Κ.Υ. Κύμης


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ. ΜΙΧΑΣ

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.