Έτσι κάνεις ανάπτυξη! Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ στην Ανδρο - Γιατί όχι και στην Κάρυστο;

Το «Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ», μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις του ιστορικού αυτοκινήτου, διοργανώνεται από τις 21 έως 22 Απριλίου 2018 στο νησί της Άνδρου και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του μεγάλου απόντα Γιώργου Φίλη.

Πρόκειται για ένα Regularity Rally το οποίο προσμετρά στο Πρωτάθλημα ΦΙΛ.Π.Α 2018 και όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότερα από 70 ιστορικά αυτοκίνητα σε κλασσικές «ειδικές» & απαιτητικές «απλές» διαδρομές που θα ταξιδέψουν τα πληρώματα μέσα από όμορφες διαδρομές μέσα στο νησί που θα περάσουν από διάσημα μέρη όπως η Χώρα, το Γαύριο, το Μπατσί, την Παλαιόπολη, την Μεσαριά, το Κόρθι, τον Όρμο κ.α.

Τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν σε άνετα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή του Γαυρίου.

Γιατί να μην αποκτήσει και η Κάρυστος, (που έχει τόσο φίλους της ταχύτητας τις νυχτερινές ώρες) μια Λέσχη Φίλων Αυτοκινήτου που να φέρει έναν αγώνα του πρωταθλήματος ΦΙΛΠΑ και στην περιοχή μας; Φαντάζεστε τι διαφήμιση θα ήταν αυτή και τι κίνηση θα έφερνε; Τέτοια πράγματα χρειαζόμαστε στην Κάρυστο για να έχουμε κίνηση όλο το χρόνο, για πολλά χρόνια και όχι μόνο 2-3 για να μπουν ανεμογεννήτριες. Μήπως να αρχίσουμε να προσεγγίζουμε την πραγματικότητα με ένα επιθετικό δημιουργικό πνεύμα;

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.