Αναστάτωση στα Νέα Στύρα - Τι καταγγέλλουν οι γονείς στο Real FM - Σε άδεια έβγαλε το Υπουργείο Παιδείας το Διευθυντή του Δημοτικού όσο τρέχει η ΕΔΕ

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ενημερώνει ότι από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν καταγγελίες γονέων σχετικά με απρεπή συμπεριφορά εκπαιδευτικού Δημοτικού Σχολείου της Εύβοιας. Είχε προηγηθεί προκαταρκτική εξέταση.

Μέχρι την ολοκλήρωση της ΕΔΕ ο καταγγελλόμενος εκπαιδευτικός θα βρίσκεται εκτός σχολικής μονάδας, σε άδεια.

Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου, που πληροφορήθηκε σήμερα τις καταγγελίες, ζήτησε λεπτομερείς έγγραφες εξηγήσεις από τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή στον Realfm 97,8 μίλησε η κ. Κατερίνα Γεωργίου, μητέρα παιδιού που πηγαίνει στο δημοτικό σχολείο των Νέων Στύρων και το οποίο έχει πέσει θύμα, όπως καταγγέλλει, της συγκεκριμένης συμπεριφοράς του διευθυντή. Εκτός από την κόρη της, όπως λέει, αποκαλύφθηκε πως και άλλα δύο παιδιά έχουν υποστεί αυτή την άσεμνη και απρεπή συμπεριφορά εκ μέρους του διευθυντή. 

Η κόρη της κ. Γεωργίου έχει ήδη καταθέσει στο Ειρηνοδικείο Καρύστου.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.