«Η παρουσία του Πολεμικού Ναυτικού στην Κάρυστο εδραιώνει το αίσθημα ασφάλειας και υπερηφάνειας»

Συνάντηση είχε χθες Πέμπτη 21/12/17, το πρωί στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος με τον αρχηγό στόλου Αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο ΠΝ και τον υπαρχηγό στόλου υποναύαρχο Ευθύμιο Μικρό.

Κατόπιν ακολούθησε επίσκεψη στην Φρεγάτα «Σαλαμίς» που βρίσκεται στον όρμο της Καρύστου, παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημητρίου Βιτσα και του αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Νικόλαου Τσούνη ΠΝ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κυβερνήτη της φρεγάτας Αντιπλοίαρχο Βασίλειο Μπούρα ΠΝ, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα για την φιλοξενία, τόνισε το αίσθημα της υπερηφάνειας και της ασφάλειας που μας προσφέρει η παρουσία της φρεγάτας στον τόπο μας, συζήτησαν για την μεγάλη προσφορά του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και για την διοργάνωση εκδηλώσεων στην ευρύτερη περιοχή του Δημου μας, σε συνεργασία με το Πολεμικό Ναυτικό.

Με την ευκαιρία ο Δήμαρχος συζήτησε με τον αν. υπουργό ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο μας και στο τελος της επίσκεψης όλοι μαζί αντάλλαξαν ευχές ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.